Στην πρεμιέρα της preseason στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, οι Μπρούκλιν Νετς κατάφεραν να επικρατήσουν των Λος Άντζελες Λέικερς με 123-97, με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές απουσίες και βασικών αστέρων.

Με επιμέρους σκορ 39-16 στην τελευταία περίοδο, οι Νετς έφτασαν άνετα στην πρώτη τους νίκη στο «Staples Center», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απουσίαζαν οι Κέβιν ΝτουράντΤζέιμς ΧάρντενΚαϊρί ΊρβινγκΠάτι ΜιλςΜπλέικ ΓκρίφινΤζέιμς Τζόνσον και Τζο Χάρις.

Από την άλλη μεριά, οι «Λιμνάνθρωποι» από τους αστέρες τους είχαν μόνο στη διάθεσή τους τον Άντονι Ντέιβις, ο οποίος αγωνίστηκε ελάχιστα και απουσίαζαν οι Λεμπρόν ΤζέιμςΡάσελ ΟυέστμπρουκΚαρμέλο Άντονι και Τρέβορ Αρίζα.

Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο «rookie» Κάμερον Τόμας, ο οποίος ξεχώρισε με τους 21 πόντους που σημείωσε, ενώ στο πλευρό του στάθηκε ο βετεράνος Πολ Μίλσαπ, ο οποίος έφτασε στο νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Για την ομάδα από το Λος Άντζελες ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Μαλίκ Μονκ, που ήταν και ο πρώτος σκόρερ των Λέικερς με 15 πόντους ενώ οι Γουέιν Έλινγκτον και Ντουάιτ Χάουαρντ πρόσθεσαν από 11 πόντους έκαστος.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω