Απόσπασμα από την κατάθεση της Παναγιώτας Βλαντή για τη δίκη του πατρός Αντωνίου παρουσίασε η εκπομπή Buongiorno και ο δημοσιογράφος, Στέργιος Σαμαρτζής.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου καταθέτοντας υπέρ του πατρός Αντωνίου για τον ρόλο του και την προσφορά του στην «Κιβωτό του Κόσμου»

«Ήμουν εθελόντρια στην Κιβωτό. Το 2005, ο τότε υπουργός Πολιτισμού πλησίασε κάποιους ηθοποιούς του θεάτρου για να πάμε κάποια δώρα στην Κιβωτό. Όντως, πήγαμε με τη διαφορά ότι εγώ και κάποιοι άλλοι μείναμε και συνεχίσαμε στην Κιβωτό. Με είχε εντυπωσιάσει το έργο του πατρός Αντωνίου και η αξιοπρέπεια των παιδιών», ανέφερε η Παναγιώτα Βλαντή.

Η Παναγιώτα Βλαντή πρόσθεσε: «Είχα κάνει και μία παράσταση το 2008-09. Είχα πάει και στη Χίο μετά την παράσταση ένα καλοκαίρι. Είχα επαφή με τα παιδιά και με κάποια διατηρώ σχέση ακόμα και τώρα. Εγώ έχω να πω ότι γνώρισα ένα περιβάλλον φάρος αξιοπρέπειας και σεβασμού. Είδα παιδιά να σηκώνονται από παραβατικές οικογένειες, δεν ξέρω τι απέγιναν. Πραγματικά τον θαυμάζω για την επιμονή και το κουράγιο του και όλα αυτά που είχε χτίσει», κατέθεσε για τον πατέρα Αντώνιο.

«Αν είχα παιδιά θα του τα εμπιστευόμουν και να μου τα βαπτίσει» κατέληξε στην κατάθεσή της.

Εξωτερικές Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω