Την απόφαση του ΑΝΤ1 να βγάλει αύριο 28η Οκτωβρίου με ζωντανή εκπομπή τους Weekenders στη θέση του Γιώργου Λιάγκα σχολίασαν το μεσημέρι της Κυριακής 27/10 στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Μάλιστα, ο Πάνος Κατσαρίδης που είναι στενός φίλος του Γιώργου Λιάγκα χαρακτήρισε «απαξιωτική» την απόφαση του ΑΝΤ1 ενώ τόνισε πως μετά και από αυτό θεωρείται δεδομένο ότι δε θα δούμε να βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσίαζε ο παρουσιαστής.

«Και μόνο αυτό που γίνεται αύριο, από μόνο του είναι μια κίνηση μη στήριξης. Αυτό που αύριο 28η Οκτωβρίου, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είχε στο συμβόλαιό του ότι δε θα παρουσιάσει ζωντανή εκπομπή, στη θέση του θα δούμε τους Weekenders. Aυτό δεν έχει ξαναγίνει, να αντικαταστήσεις την εκπομπή ενός ονόματος της πρωινής ζώνης ενός ονόματος, του Γιώργου Λιάγκα που είναι μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο σταρ του ΑΝΤ1, να βάλεις στη θέση του την εκπομπή του Σαββατοκύριακου που είναι στον αέρα 1 μήνα. Εγώ δε θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό.

Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το να μη βγαίνει με ζωντανό ο Γιώργος Λιάγκας και να βγαίνει ζωντανά η εκπομπή του Σαββατοκύριακου, είναι πάρα πολύ απαξιωτικό για έναν παρουσιαστή του βεληνεκούς του Γιώργου Λιάγκα. Εγώ μαθαίνω ότι με την απόφαση αυτή να παίξουν οι Weekenders, την οποία ο Γιώργος Λιάγκας αποδέχτηκε σιωπηρά, αυτό ήταν το λιθαράκι ότι δε θα δούμε ποτέ αυτό το τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα» είπε ο Πάνος Κατσαρίδης.

Περισσότερα Εδω