Η είσοδος του κόμματος των Σπαρτιατών στη βουλή, έφερε και μία βουλευτική έδρα στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας. Έδρα που καταλαμβάνει ο 32χρονος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο κ. Φλώρος ζει στην Αθήνα, είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και κατάγεται από την Λιβαδειά Βοιωτίας.
Είναι απόφοιτος ΤΕΕ στον κλάδο της Πληροφορικής, όπου συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε Δ.ΙΕΚ το 2009. Μιλάει άριστα Αγγλικά. Υπηρέτησε την περίοδο 2009-2010 την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό του, “εργάζεται 13 έτη στον χώρο της Πληροφορικής, συγκεκριμένα στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, με εξαιρετική πορεία σε πολύ μεγάλες και σημαντικές εταιρίες.

Ασχολείται με την πολιτική από τα μαθητικά του χρόνια, κυρίως λόγω των έντονων συναισθημάτων του για την πατρίδα μας, και ειδικότερα από το 2016 μέχρι σήμερα, έχοντας αποκομίσει πολλές και σημαντικές εμπειρίες.

Έχει προσφέρει σε αρκετές κοινωνικές και φιλοζωϊκές δράσεις, όπως και έχει δώσει το παρόν σε μεγάλα συλλαλητήρια (Αγανακτισμένοι, Μακεδονίας, κατά της Υποχρεωτικότητας, Υγειονομικών, υπέρ του “Όχι” στο δημοψήφισμα)”.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω