Προς πώληση διατίθεται εδώ και δύο μήνες περίπου, όπως προκύπτει από αγγελία που δημοσιεύτηκε σε σελίδα αγοραπωλησιών στον internet, ακίνητο στον Πλαταμώνα 150 τ.μ. μπροστά στη θάλασσα.

Η αγγελία αφορά οίκημα στο οποίο στεγάζεται και λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια το beach bar «Αμέθυστος» και η τιμή πώλησης του ανέρχεται στο 1 εκ. ευρώ.

Πρόκειται για μονοκατοικία αποτελούμενη από ισόγειο 100 τ.μ. και πρώτο όροφο επίσης 100 τ.μ. σε γωνιακό οικόπεδο 150 τ.μ., η οποία, κατά την αγγελία θεωρείται επενδυτικό ακίνητο μακροχρόνιας και βραχυπρόθεσμης χρήσης. Στην αγγελία δε, διευκρινίζεται, ότι ενώ στο ισόγειο λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως beach bar, η χρήση του μπορεί να αλλάξει κατά το δοκούν από τον νέο ιδιοκτήτη.

Σε σημείο αυτό, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το beach bar «Αμέθυστος» θα λειτουργήσει κανονικά για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν και μάλιστα από χθες, Σάββατο 22 Μαΐου, έχει ανοίξει ήδη για το κοινό.

Πρόκειται για ένα beach bar σε προνομιακή θέση στην παραλία του Πλαταμώνα, το οποίο λειτουργεί εδώ και δεκαετίες. Κατά περιόδους δε, υπήρξε ένα από τα πιο κοσμικά μαγαζιά της περιοχής, με τους Λαρισαίους να συρρέουν για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, πίνοντας ταυτόχρονα κρασιά και cocktails…

Φαίνεται, πως ο Πλαταμώνας παραμένει σταθερά μια επιθυμητή επιλογή επένδυσης στα ακίνητα για όσους ενδιαφέρονται για την εκμετάλλευση αυτών ή για ιδιοκατοίκηση ως εξοχική κατοικία.

Η τιμή δε πώλησης του ακινήτου, ανεβάζει στα ύψη την αγοραστική αξία ανά τετραγωνικό μέτρο στην ευρύτερη περιοχή. Αναμένουμε τις εξελίξεις… Το αν και πότε θα υπάρξει επενδυτής που μπορεί να προσεγγίσει το συγκεκριμένο ποσό…

E.M.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω