Με πετυχημένες και νέες – πολλά υποσχόμενες σειρές – το Mega κάνει πρεμιέρα στην prime time ζώνη για την τηλεοπτική σεζόν 2024-25.

Στα σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου, Γη της Ελιάς και Famagusta προστίθενται η νέα σειρά Ταμπού η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση μέσα από το κινηματογραφικό τρέιλερ.

Το Mega επιστρέφει και στην κωμωδία μέσα από τη σειρά, Έχω Παιδιά. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και πρωτοεμφανιζόμενες ηθοποιοί, έτοιμες να για συστηθούν με τον ρόλο τους στο τηλεοπτικό κοινό. 

Γη της Ελιάς

  • Ειρήνη Τάσσου

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Λατρεύει τη γυμναστική και το kick boxing. Στα 17 έφυγε στο Λονδίνο αρχικά για να σπουδάσει Αρχιτεκτονική, ωστόσο ο δρόμος της την έβγαλε στη Νομική, από την οποία αποφοίτησε, εκπληρώνοντας την επιθυμία των γονιών της. Έχοντας βαθιά μέσα της το μικρόβιο της υποκριτικής, έπεισε την οικογένειά της να πάει και να τελειώσει τη σχολή Βεάκη.

Υποδύεται την Αριάδνη, κόρη δηλαδή της Ιουλίας. Η Αριάδνη ήρθε στη Μάνη και μπήκε σιγά σιγά για τα καλά στην οικογένεια Βρεττάκου. Η Ιουλία, θέλοντας να είναι σίγουρη πως θα εξασφαλίσει το μέλλον της κόρης της, κάνει ένα συμβούλιο με τον Ισίδωρο και τον Μάνο, για να την συμπεριλάβουν στην περιουσία.

  • Χαριτίνη Ηλιάδου

(Παυλίνα) νέα είσοδος συνεργάτης Ισμήνης στο Ινστιτούτο Ομορφιάς που θα ανοίξει στην Αρεόπολη. Φαίνεται μάλιστα πως θα υπάρξει κάποιο ειδύλλιο με τον Αποστόλη. Την είχαμε δει και στις “8 Λέξεις” που είχε προβληθεί στον ΣΚΑΪ!

Ταμπού

  • Μαρίλια Μητρούση

Η κόρη του ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση. Έχει τελειώσει την κρατική σχολή χορού και έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού από το Ωδείο Αθηνών. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «Ίασμος».

Εμφανίστηκε στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Παράδεισος των Κυριών» και πρωταγωνίστησε στη σειρά “ΣτΟργή”. Στη σειρά είναι η Μαριλένα, Φοιτήτρια Φυσικής από Λάρισα. Προβληματικό παιδί, με πολλά τραύματα από το παρελθόν.

  • Σεμέλη Μητροπούλου

την είδαμε πέρσι στη σειρά «Ο Πρώτος από μας». Έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Ωδείου Αθηνών. Συμμετείχε στη σειρά του Βασίλη Κεκάτου “Milky Way”. Στη σειρά υποδύεται τη Μυρτώ, Φοιτήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο, από Αθήνα.

  • Κάτια Νεκταρίου

Κάτια Νεκταρίου, σπούδασε στη Δραματική Σχολή «Δήλος» και έφυγε στο Λονδίνο, όπου ξεκίνησε δειλά, δειλά να παίρνει ρόλους σε κινηματογραφικές παραγωγές. Την είδαμε πριν από μια σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ, “Κάνε ότι κοιμάσαι”. Υποδύεται την Ελίνα Δενδρινού, ένα κορίτσι που πλησιάζει την ενηλικίωση. Ο θάνατος της μητέρας της, την τραυμάτισε βαθιά.

  • Χριστιάνα Βατίστα

Φοιτήτρια δραματικής σχολής και τραγουδίστρια. Τη γνωρίσαμε στο The Voice το 2018, και που εντυπωσίασε τους κριτές στις blind auditions τραγουδώντας La Boheme, αφήνοντας άφωνο τον Κωστή Μαραβέγια που δεν γύρισε την καρέκλα του αλλά όπως αποδείχτηκε τη γνώριζε. 

  • Ερατώ Μανδαλενάκη

συμμετείχε την περασμένη σεζόν στην παράσταση “Ο Κροκόδειλος” σε σκηνοθεσία Ορέστη Σταυρόπουλου και Δημήτρη Σταυρόπουλου στο Θέατρο Πόρτα. Η Θεώνη είναι φοιτήτρια Καλών Τεχνών από Πάτρα.

Έχω Παιδιά

θα την δούμε στη νέα κωμωδία του Mega. Έκανε πέρσι ένα πέρασμα από τη σειρά “Το Ναυάγιο”.

Famagusta

Χριστίνα Παπαδοπούλου, στον ρόλο της Δάφνης Σέκερη. Η μικρότερη κόρη της Χριστίνας (Κοραλία Καράντη) και του Αντρέα (Γιάννης Μπέζος) και η μεγάλη αδυναμία του παππού (τον υποδύεται ο Γιώργος Ζένιος) με τον οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση. Χαρούμενη και αισιόδοξη, σπουδάζει εγκληματολογία. Η σχέση των γονιών της αποτελεί πρότυπο γι’ αυτήν που προσπαθεί ακολουθήσει και στη δική της σχέση.

Γεννήθηκε στη Λευκωσία, είναι απόφοιτος του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη και φοιτήτρια στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραγωγές του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου καθώς και στα Φεστιβάλ Λευκωσίας. Έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά «Κάμπινγκ» και στη μεγάλη μήκους ταινία «Κάμπινγκ: The Final Battle» του Φ. Γεωργίδη, σε σκηνοθεσία του Ν. Ζηκόπουλου, ενώ το «Famagusta» είναι ο πρώτος μεγάλος της ρόλος στη μικρή οθόνη.

 

 

Περισσότερα Εδω