Ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά, απαντώντας μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το ζευγάρι σε περίοδο διακοπών, προκαλώντας την έντονη ενόχλησή τους.

«Μου είπαν να μην πω για τις φωτογραφίες που βγήκαν το καλοκαίρι γιατί σε έχουν ενοχλήσει. Μου λένε δεν έδωσες και την άδεια και το συζήτησα και με τον Δημήτρη.

Γιατί, περιμένεις για κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες θα πάρουν την άδειά σου;  Παιδιά, πού το έχετε δει αυτό;» σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Ήλπιζα να γίνει έτσι! Όταν κάτι δεν γίνεται με τη θέλησή σου και ξαφνικά βλέπεις τον εαυτό σου στην παραλία με το μαγιό…  Όταν πας σε μια δημόσια εκδήλωση, προφανώς και θα ξέρεις ότι θα σε φωτογραφίσουν.

Αν πας σε μια παραλία που δεν είναι κοσμική και ξαφνικά βλέπεις τις φωτογραφίες σου την άλλη μέρα, λες: Τι έγινε τώρα εδώ; Εγώ το θεωρώ ακόμα παραβιαστικό, δεν ξέρω αν είμαι πολύ ευαίσθητος», απάντησε ο Νίκος Συρίγος.

Περισσότερα Εδω