Μια ακόμη αστοχία των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Λαρισαίων στο κέντρο της Λάρισας, εντόπισε αυτή τη φορά όχι κάποιος αναγνώστης της εφημερίδας μας, αλλά ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας, κ. Ηλίας Σουφλιάς.

Μάλιστα έγραψε στην ανάρτησή του που συνοδεύεται με τις σχετικές φωτογραφίες: «Καρότσι δε χωρούσε… Από χθες δε χωρά ούτε πεζός!».

Πρόκειται για το σημείο στην συμβολή των οδών Τζαβέλα και Κουμουνδούρου όπου το πεζοδρόμιο ήταν ήδη πολύ στενό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το διασχίσει για παράδειγμα μία μητέρα με το καροτσάκι της, ή ένας άνθρωπος με αναπηρία με το αμαξιδιο του, ήρθαν οι… ειδικοί και το αποτελείωσαν τοποθετώντας δυο πινακίδες σήμανσης, με τον χώρο να περιορίζεται μόλις σε λίγα εκατοστά. Τουτέστιν δεν χωράει να περάσει ούτε πεζός, εκτός αν είναι κατηγορίας… φτερού.

Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος κ. Ντίνος Διαμάντος έσπευσε να απαντήσει στον κ. Σουφλιά παραδεχόμενος ότι υπάρχει αστοχία και πως σύντομα θα διορθωθεί αυτό και άλλα προβλήματα που εντόπισαν οι συμπολίτες μας, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση:

«Έχεις δίκιο Ηλία θα διορθωθεί. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που με τη βοήθεια πολιτών εντοπίστηκαν. Και θα διορθωθούν. Προσπερνάω τα σχόλια που θίγουν την υπηρεσία και το συνεργείο».

Το δεύτερο κομμάτι αφορά όπως γίνεται αντιληπτό τα αρνητικά σχόλια που έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω