Το γιο τους βαφτίζουν αύριο Σάββατο 20/9 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του Κατερίνα Μαχαιριώτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time και τη Σάσα Σταμάτη, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου,

Δες παρακάτω το προσκλητήριο

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από τέσσερα χρόνια στην ίδια εκκλησία σε στενό κύκλο λόγω covid, με καλεσμένους ελάχιστους συγγενείς και λίγους φίλους, ενώ την είδηση του γάμου την είχε κάνει γνωστή ο ίδιος ο Παύλος Μαρινάκης μέσω ανάρτησής του στα social media.

«Ποιος να περίμενε ότι εκείνο το απόγευμα στην Κομοτηνή θα γνώριζα τον έρωτα της ζωής μου! Το “για πάντα μαζί” είναι ό,τι πιο αληθινό έχω ευχηθεί και το “ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου” το πιο αληθινό που έχω πει.

Χθες ξεκίνησε το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την ημέρα δεν την είχαμε ονειρευτεί χωρίς να μπορούμε να έχουμε μαζί μας πολλούς καλούς φίλους. Αυτή την περίοδο, όμως, άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά.

Τα γλέντια, άλλωστε, είναι μπροστά μας, αρκεί να είμαστε υγιείς και να έχουμε μαζί μας τους αγαπημένους μας. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις ευχές σας» είχε γράψει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στο γάμο του το «παρών» είχε δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Περισσότερα Εδω