Κορυφώνεται το πρόγραμμα συμμετοχικής χαρτογράφησης “Mappers”, όπου 195 νέα άτομα ηλικίας 13-18 ετών από τη Λάρισα, τον Τύρναβο, τον Αμπελώνα και την Ελασσόνα συμμετείχαν στο πρόγραμμα αποκαλύπτοντας τον παλμό των δημόσιων χώρων των πόλεών τους!

Μέσα από τα μάτια τους, εντοπίσαμε δημόσιους χώρους που προωθούν την πολιτιστική και ψυχαγωγική συμμετοχή. Από ζωντανά πάρκα μέχρι πολυσύχναστες πλατείες, αυτοί οι χώροι είναι το σημείο συνάντησης των νέων!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ! Οι χαρτογράφοι μας μοιράστηκαν τις ανεκτίμητες γνώσεις τους σχετικά με το πώς μπορούν να γίνουν αυτοί οι δημόσιοι χώροι ακόμη πιο συμπεριληπτικοί. Οι οπτικές τους αποτελούν φάρο ελπίδας, οδηγώντας μας προς ένα μέλλον όπου όλοι/ες θα αισθάνονται ευπρόσδεκτοι/ες.

Και τώρα, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τα ευρήματά μας! Παρουσιάζουμε τον Ψηφιακό Ταξιδιωτικό Οδηγό που όχι μόνο αποκαλύπτει αυτούς τους χώρους αλλά και ενισχύει τις φωνές και τα οράματα των νέων μας. Είναι ένας οδικός χάρτης αφιερωμένος στη συμμετοχικότητα, στην ποικιλομορφία και στην απεριόριστη δημιουργικότητα!

Διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες του προγράμματος στο link:
https://www.jazzynomads.org/mappers-1

Άμεση πρόσβαση στον Ψηφιακό Ταξιδιωτικό Οδηγό στο link:

https://www.canva.com/design/DAF2-rPqIEk/6jfO_wi4rtcV9h-DOQL6XA/view?utm_content=DAF2-rPqIEk&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=editor

Άμεση πρόσβαση στο σύνολο των χαρτογραφήσεων στο link:

https://www.google.com/maps/d/u/1/edit?mid=1fro5x85fGMwWsHbeCa7a9jtszZ5PBY0&ll=39.76024476445856%2C22.308761449999995&z=11

Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε τη δύναμη της κοινότητας, του πολιτισμού και της συνεργασίας! Ας πυροδοτήσουμε την αλλαγή, σε έναν δημόσιο χώρο τη φορά, και ας συνδημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου όλοι/ες έχουν ένα μέρος για να ανήκουν!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω