Η ραδιοφωνική παραγωγός Κωνσταντίνα Καρρά αποκάλυψε ότι επιχειρηματίας προσπάθησε να τη βάλει με το ζόρι στο κότερό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Κάραλη στην Espresso, η Κωνσταντίνα Καρρά έζησε το εφιάλτη την περίοδο που εργαζόταν στην υποδοχή και τις δημόσιες σχέσεις νυχτερινών κέντρων.

«Είχα αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις όταν δούλευα νύχτα! Την περίοδο που εργαζόμουν σε νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο ένας επιχειρηματίας, που ήταν θαμώνας του μαγαζιού, με πρόφαση ότι ήθελε να μου δείξει κάτι στο σκάφος του ζήτησε να πάμε μέχρι το σημείο που ήταν δεμένο. Με το που φτάσαμε, επιχείρησε να με βάλει με τη βία στο σκάφος» εξομολογείται.

«Αντέδρασα, τον χτύπησα και έφυγα τρέχοντας. Ήταν μία τραυματική εμπειρία για μένα. Δεν θέλησα να κάνω καμία καταγγελία, να πάω στο αστυνομικό τμήμα. Φοβόμου ότι θα μου έκανε κακό.

Για μένα η υποδοχή στα μαγαζιά ήταν μεγάλο σχολείο, γιατί είναι δύσκολο να διαχειρίζεσαι τόσο κόσμο, να είσαι πάντα ευγενική και ψύχραιμη» προσθέτει η Κωνσταντίνα Καρρά που παρουσιάζει το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο μαζί με τον Γιώργο Νταγάκη στον Κρήτη FM.

Περισσότερα Εδω