“Ξεχασμένη η Αμυγδαλή από την δημοτική αρχή Αγιάς. “Παραμένουν τα προβλήματα στην οδοποιία έναν χρόνο μετά τον Daniel”, λέει ο πρόεδρος της Κοινότητας Απόστολος Γαλάνης.

«Έναν χρόνο μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες του περσινού Σεπτεμβρίου, δυστυχώς η δημοτική αρχή Αγιάς παραμένει απούσα από την επίλυση προβλημάτων που αυτές είχαν δημιουργήσει και που συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμη και σήμερα στο παρακάρλιο χωριό της Αμυγδαλής». Αυτό καταγγέλλει ο πρόεδρος της Κοινότητας Απόστολος Γαλάνης επισημαίνοντας ότι «ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην κοινότητα του χωριού έχει ξηλωθεί, με αποτέλεσμα να κάνει την ζωή των κατοίκων δύσκολη».

«Επιπροσθέτως» λέει «οι αγροτικοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι και η μετάβαση των κτηνοτρόφων στα ποιμνιοστάσιά τους αποτελεί ένα καθημερινό μαρτύριο. Το ίδιο ισχύει και για τους αγρότες μας, για τους οποίους σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η συγκομιδή της ελιάς».

Ο κ. Γαλάνης, πέραν αυτών, κατηγορεί τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα και για ανάρμοστη συμπεριφορά τονίζοντας «Για ένα χωριό που έχει χτυπηθεί τον τελευταίο χρόνο αρκετές φορές από φυσικές καταστροφές, η ανάρμοστη συμπεριφορά του δημάρχου απέναντί μου ως πρόεδρος που θέλησα να του ζητήσω να επισπευστούν οι αποκαταστάσεις των ζημιών, με απογοητεύει και μας απογοητεύει όλους στο χωριό που μαζευτήκαμε και συζητήσαμε τα θέματα που μας απασχολούν, γιατί αισθανόμαστε ότι οι αρμόδιες αρχές που εκλέχθηκαν για να υπηρετούν όλους μας δεν ακουμπάνε στις ανάγκες και στις κραυγές αγωνίας μας».

Δείτε φωτογραφίες: 

Περισσότερα Εδω