Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Κουρέτα, κ. Νίκος Ράπτης αναφέρει τα εξής:

Ένα από τα θετικά της δημαρχίας Καλογιάννη είναι η συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων με τη γερμανική φιλοζωική ΜΚΟ TierInsel – Umut Evi e.V. Χάρη σε αυτή, που είναι πρωτοποριακή στην Ελλάδα, στειρωθήκαν χιλιάδες γάτες στην προηγούμενη τετραετία. Ο φίλος Θάνος Γκουγκλιάνας πιστώνεται αυτή τη συνεργασία -και ο Δήμαρχος με το πολιτικό θάρρος να την προχωρήσει, παρακάμπτοντας τα συμφέροντα των Λαρισαίων κτηνιάτρων, που χρεώνουν τη στείρωση σε τιμή πάνω-κάτω… δεκαπλάσια από ότι η γερμανική ΜΚΟ, σε τιμή που καθορίζεται βέβαια από την προσφορά και τη ζήτηση και όχι από τον ακτιβιστικό ζήλο.

Δυστυχώς, την πρωτοβουλία αυτή επέκρινε με άρθρο του στην «Ελευθερία» ο κτηνίατρος Δημήτρης Γκουγκουλής, που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Λάρισα που μας Αξίζει». Η επιχειρηματολογία που αναπτύσσεται εκεί είναι μεν εύλογη και ήπια, πλην όμως αφορά τα πάντα πλην της… ταμπακιέρας, που βέβαια είναι το κόστος!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Μαμάκος οφείλει μία απάντηση στους Λαρισαίους φιλόζωους: θα χτίσει πάνω στην τολμηρή και αποτελεσματική συνεργασία με ακτιβιστές που ξεκίνησε η Θάνος Γκουγκλιάνας για φτηνές και μαζικές στειρώσεις, που είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ για να μην έχουμε αδέσποτα, ή θα ακολουθήσει την πεπατημένη, της συνεργασίας μόνο με τους ντόπιους κτηνιάτρους, μία από τις κακές πρακτικές που έχουν γεμίσει την Ελλάδα με ακηδεμόνευτα ζώα;

Με άλλα λόγια: φίλε Θανάση, στο ζήτημα των ζώων συντροφιάς προκρίνεις το δημόσιο συμφέρον η το στενό ψηφοθηρικό όφελος;

Στη φωτογραφία δύο φιλόζωοι, ο Νίκος Ράπτης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λάρισας με τον Δ. Κουρέτα και ο Θάνος Γκουγκλιάνας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Α. Καλογιάννη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω