Λαρισαϊκή «παροικία» έχουν δημιουργήσει Λαρισαίοι σε συγκεκριμένο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας, το 24ο Αχαρνών. Μια παρέα δασκάλων που βρέθηκαν τυχαία διορισμένοι στο ίδιο σχολείο και μακριά από την πατρίδα, έχουν χρωματίσει… λαρισινά το σχολείο τους, με το μπρίο τους.

Διότι δεν πρόκειται μόνο για τρεις απλούς εκπαιδευτικούς, αλλά για τρία πολύ δραστήρια άτομα τα οποία ασχολούνται και με άλλα πράγματα με πολύ επιτυχία επίσης και ξεχωρίζουν με την προσωπικότητα τους.

Είναι από τους αγαπημένους των παιδιών στο σχολείο όπου διδάσκουν, αλλά και των υπολοίπων δασκάλων και η όμορφη παρέα που έχουν δημιουργήσει τους κάνει να μην νιώθουν τόσο μεγάλη έλλειψη για την Λάρισα που τόσο αγαπούν.

Πρόκειται για την Μαρία Καλούδη από την Αγιά η οποία εκτός από δασκάλα είναι και τραγουδίστρια και μάλιστα ταλαντούχα, την Λαρισαία Αλίκη Παπαβασιλείου που είναι και μπασκετμπολίστρια πολλά χρόνια τώρα έχοντας περάσει φυσικά και από ομάδες της Λάρισας και ο Νίκος Ντάρης μεταπτυχιακός γυμναστής από την Ελασσόνα, αλλά και παρουσιαστής αγώνων στην πρωτεύουσα και όχι μόνο, και ειδικά αγώνων στίβου.

Αθ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω