«Κοινή θέληση κι απαίτηση για ομόνοια, ευημερία και δικαιοσύνη» ήταν το μήνυμα του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου από τη Λάρισα, όπου παραβρέθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

«Χρόνια πολλά για την Ελλάδα. Χρόνια πολλά για την εκκλησία μας. Μετά τα 203 χρόνια μετά την Επανάσταση ζήσαμε πολλές νίκες, θριάμβους και ιστορικές νίκες. Από αυτά πρέπει να μάθουμε» δήλωσε.

Έχοντας προηγηθεί συνάντησή του με την οικογένεια της αδικοχαμένης στην τραγωδία των Τεμπών Κλαούντια Λάτα ο κ. υπουργός υπογράμμισε την ανάγκη για δικαιοσύνη ιδίως για τους συγγενείς των θυμάτων, όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο:

Όσα δήλωσαν οι επίσημοι:

«Αυτό που αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά είναι πως η έναρξη της επανάστασης, η προσπάθεια αποτίναξης από τον οθωμανικό ζυγό, έδειξε πως ο Ελληνισμός πορεύεται με διαχρονικές αξίες. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά» σημείωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος.

«Χρέος μας να φροντίζουμε για τον Ελληνισμό εκτός συνόρων… Για να παραμείνει ελεύθερη η πατρίδα, θα πρέπει να υπάρχουν Έλληνες στην ελληνική επικράτεια ερημώνει. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε ως μείζον πρόβλημα το δημοσιογραφικό. Και βεβαίως χρειαζόμαστε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί δυστυχώς ο Τούρκος δεν καταλαβαίνει…» επεσήμανε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

«Τα ιδανικά όσο πιο επίκαιρα από ποτέ. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως 57 ψυχές ζητούν δικαίωση» υπογράμμισε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

«Γεμάτος σκιές κι ο φετινός εορτασμός. Φέτος ο μεγάλος δάσκαλος είναι η ίδια η ιστορία, που μας λέει ότι ενώ πέρσι είχαμε το θρήνο, φέτος θρηνούμε για τη συγκάλυψη που επιχειρείται από ένα κράτος που καταλύει το κράτος Δικαίου» είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κα Ευαγγελία Λιακούλη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω