Τον γνωστό youtuber Fipster συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης 24/10 στο πάρτι για το Raw House και τον ρώτησαν για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Στηβ Μιλάτος.

«Ο Fipster είναι δημοσιοσχετίστας. Για μένα είναι, γιατί όταν ήθελε να μου πάρει συνέντευξη, μου έστελνε μηνύματα και ξαφνικά με έκανε unflollow. Τον ρώτησα για ποιο λόγο με έκανε unfollow. Πήραμε το κερασάκι μας και μετά σε γράφουμε; Όταν είσαι λίγο κομπλεξικός και κακός άνθρωπος, αυτό κάνεις. 

Δε με νοιάζει απλά το θεωρώ γελοίο, γι’ αυτό και του έστειλα και μήνυμα να τον ρωτήσω γιατί με έκανε unflollow. Δε μου απάντησε. Θα κάνουμε κολλητηλίκια με διάσημους για να γίνουμε κι εμείς πιο διάσημοι γιατί δεν έχουμε άλλη ζωή πλέον εφόσον μας έδιωξαν από τα πάνελ» ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Στηβ Μιλάτος για τον Fipster λίγες ημέρες πριν.

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν ρώτησαν τον Fipster με τον ίδιο να μην πιστεύει αυτά που άκουγε. Μάλιστα, ο youtuber μπήκε και στο instagram για να δει ποια είναι τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει.

«Παιδιά τι λέτε; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Εγώ έστειλα στον Στηβ Μιλάτο; Παιδιά τι λέτε; Εγώ τον Στηβ Μιλάτο δεν τον ξέρω. Ξέρω ότι είναι ένα μοντέλο που έχει κάνει καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξέρω ποιος είναι, τι είναι αλλά, δεν τον ξέρω προσωπικά. Για μένα το είπε; Είστε σίγουροι ότι μιλάει για μένα; 

Παιδιά μισό λεπτό, θα μπω στο instagram. Εγώ τι του έκανα; Παιδιά, συγγνώμη, τι μου λέτε; Είναι φάρσα; Είναι καινούργια εκπομπή; Εγώ με τον Στηβ Μιλάτο – δες κι εσύ – έχουμε μιλήσει το 2019 για να έρθει στο “Καλό μεσημεράκι” να κάνει ένα guest με τη Βάνια. Τελικά δε μπορούσε απ’ ότι βλέπω… και μου έστειλε τώρα το Σάββατο, “unfollow ε;”. Νόμιζα ότι πήγαινε κάπου αλλού αυτό το μήνυμα γιατί έχουμε να μιλήσουμε και πέντε χρόνια,

Με είπε κακό άνθρωπο; Έχω πάθει σοκ. Δεν έχω την απαίτηση να με συμπαθούν όλοι. Ούτε εγώ συμπαθώ αρκετούς αλλά, δε θα έλεγα ποτέ κάποιον που δε ξέρω κακό άνθρωπο» είπε ο Fipster.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Περισσότερα Εδω