«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Τι και αν βροντοφωνάζουν και διαμαρτύρονται τόσο καιρό τώρα, κανείς από τους ιθύνοντες δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα τους με αποτέλεσμα να ζουν μέσα στον αστικό ιστό της Λάρισας και να αισθάνονται λόγω των καταστάσεων ότι διαμένουν σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό της ακριτικής Ελλάδας.

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αγανάκτησης και απελπισίας για τους κατοίκους της οδού Δημάκη Μηνά, στον περιφερειακό Τρικάλων, λίγο πριν την σχολή Καραβάνα. Ο δρόμος μετατράπηκε ξανά σε ποτάμι και οι περίοικοι δεν μπορούσαν καν να βγουν από τα σπίτια τους για να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο. Εγκλωβισμένοι στα ίδια τα σπίτια τους.

Όπως είχε καταγγείλει και παλιότερα κάτοικος της περιοχής στο onlarissa.gr, «υπάρχει άσφαλτος μόνο για 150 μέτρα και το υπόλοιπο κομμάτι που είναι χωματόδρομος είναι εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα. Σταματά η άσφαλτος για 150 μέτρα, με αποτέλεσμα όταν βρέχει να μην υπάρχει τρόπος να πάμε στα σπίτια μας, παρά μόνο μέσα από αυτή τη “λίμνη”». Η αναγνώστρια επανέρχεται με νέες φωτογραφίες καταγγέλλοντας την δημοτική αρχή για πλήρη αδιαφορία. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Θα γίνω γραφική… Όμως με ξεπερνά η πλήρη αδιαφορία των αρμοδίων ακόμη και μετά τη δική σας δημοσίευση…

Θα προσπαθήσω εκ νέου με το μόνο όπλο που διαθέτω… εσάς! Ξαναστέλνω λοιπόν την κατάσταση μετά τη χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) βροχή…

Θα ήμασταν ευχαριστημένοι για αρχή τουλάχιστον και με 3Α. Να μπορούνε να πάνε τα παιδιά μας στο σχολείο».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω