Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, διοργανώθηκε με επιτυχία το πασχαλινό bazaar της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, διαθέτοντας προς πώληση διάφορες χειροποίητες κατασκευές και δημιουργίες, φτιαγμένες με αγάπη από γυναίκες και άνδρες Αστυνομικούς, υπηρετούντες στην Διεύθυνση Μαγνησίας.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν στην Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Βόλου και συγκεκριμενα στον Πρόεδρο αυτής κ.Νικόλαο Βενέτη, ο οποίος επισκέφθηκε τον αστυνομικό διευθυντή Μιλτιάδη Αλεξάκη, συνοδευόμενος από την Κοινωνική Λειτουργό κα.Μαγδαληνή Σουσουρή, την Προϊστάμενη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα.Γεωργία Καπτσιάνου, καθώς επίσης και απο ωφελούμενους της Δομής, προκειμένου καλυφθεί μέρος των καθημερινών τους αναγκών.

Παρόντες ήταν, ο Α’ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ.Γεώργιος Ντιζές, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Αστυνόμος Β’ κ.Στέφανος Καρκαλής, με το μέλος αυτής Ανθ/μο κα.Δέσποινα Κάλλιαρη και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας Αρχ/κας κ.Κωνσταντίνος Ευθυμίου.

Σε δήλωση του ο κ. Αλεξάκης ανέφερε: «Για ακόμη μία φορά, με την ευαισθησία των γυναικών και ανδρών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αναδεικνύεται η κοινωνική δράση της Ελληνικής Αστυνομίας και η ευαισθητοποίηση του προσωπικού της, σε ζητήματα αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο».

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω