Πριν από λίγες ώρα τελείωσε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπου η ίδια επέμεινε στην άρνηση της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Την ίδια ώρα μία νέα αποκάλυψη για το τι συνέβη όταν οι γιατροί έσπευσαν στο δωμάτιο της 9χρονης Τζωρτζίνας που δεν έδινε πια σημεία ζωής έφεραν στο φως της δημοσιότητας στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Open.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, η Ρούλα Πισπιρίγκου απενεργοποίησε το οξύμετρο της κόρη της.

H δημοσιογράφος, Μίνα Καραμίτρου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν η Τζωρτζίνα εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο, το οξύμετρο το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το παιδί, ώστε οι γιατροί να μπορούν ακόμα και από απόσταση να μπορούν να δουν τι συμβαίνει όταν πέφτει το οξυγόνο του.

Κατά την είσοδό τους στον θάλαμο είδαν ότι το παιδί είχε στροφή κεφαλής στα αριστερά, περί στοματική κυάνωση και ήταν απνωϊκό με βραδυκαρδία, ενώ τόσο η γιατρός όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο στο παιδί, δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούγεται σε περίπτωση που το οξυγόνο οι σφίξεις πέσουν κάτω από το καθορισμένο όριο».

Περισσότερα Εδω