Ο Πάνος Δημάκης που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο The Chase, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και στη Νάνσυ Νικολαΐδου.  Το «Γεράκι» από το «Chase» μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως από τα κέρδη που έχει βγάλει από τηλεπαιχνίδια, κατάφερε να αγοράσει σπίτι.

«Δεν ήμουν παιδί-θαύμα, ήμουν… φυτό. Δεν ήμουν ο καλύτερος μαθητής της τάξης, ήμουν όμως, ο καλύτερος από τα αγόρια. Ο κόσμος δεν διαβάζει σήμερα γιατί προτιμά τη γρήγορη πληροφόρηση που του παρέχει το Internet. Στα δικά μου χρόνια υπήρχε μόνο η… κοκκινοσκουφίτσα», είπε αρχικά ο Πάνος Δημάκης.

«Ο κόσμος δεν κομπλάρει μαζί μου, αλλά πιστεύει ό,τι και αν του πω. Το πρώτο που με ρωτούν είναι “πού τα ξέρω αυτά”. Το αγαπάω που ο κόσμος στο δρόμο με αναγνωρίζει σαν το ΄Γεράκι΄. Το Chase είναι εθιστικό. Είναι αστείο και το κυριότερο δεν κοροϊδεύει τους παίκτες», συμπλήρωσε ο Πάνος Δημάκης..

Στη συνέχεια, ο Πάνος Δημάκης αποκάλυψε ότι από τα κέρδη που έχει βγάλει σε τηλεπαιχνίδια κατάφερε να αγοράσει το σπίτι του. «Από τα κέρδη από τα τηλεπαιχνίδια αγόρασα το σπίτι μου. Τα πιο πολλά χρήματα μου τα έδωσε το “Θησαυροφυλάκιο”», κατέληξε ο Πάνος Δημάκης.

Περισσότερα Εδω