Την Κατερίνα Τσάβαλου υποδέχτηκε η Αθηναΐς Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» την Πέμπτη 24/10.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Δημήτρη Στεργίου.

«Έχω υπάρξει σε σχέση που ένιωθα ότι είμαι τρελή και έλεγα ότι είμαι ένα βήμα πριν από το ψυχιατρείο. Για αυτό σκέφτομαι ότι θέλω να έχω πια στη ζωή μου ή να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που μου βγάζουν τον καλύτερό μου εαυτό! Θέλω να υπάρχει ανταλλαγή ενέργειας με τους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν μου έχει λείψει η θαλπωρή. Ο κόσμος φοβάται να κάνει και να πει αυτό που πραγματικά θέλει. Θέλω πιο ελεύθερους ανθρώπους και στο πλησίασμα, μου έχει λείψει αυτό. Πάντα κάπως προσπαθώ να σπάσω τον πάγο. Γιατί να μην προσπαθήσει να το κάνει και κάποιος άλλος για εμένα; Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν καλά, το έχω ανάγκη, το θεωρώ υποχρέωσή μου! Μου έχει κάνει κακό αυτό. Θα ήθελα να τους κάνω να αισθανθούν άβολα», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Και συνέχισε: «Ο χωρισμός πέρασε όπως ήθελα, πέρασε “σβηστά”. Οι δημοσιογράφοι το ήξεραν και δεν έγραψαν τίποτα. Βγήκε όταν έπρεπε! Νομίζω ότι οι γυναίκες σκεφτόμαστε το διαζύγιο ως αποτυχία. Αλλά τελικά δεν έχει νόημα αυτό. Για ό,τι γίνεται γίνεται για καλό! Το παιδί μας είναι πάνω από όλα. Είναι προτεραιότητα το παιδί και για τους δύο και εκεί λες ότι είναι καλύτερα».

«Επιτυχία θεωρώ ότι είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου κι όταν δεν έχεις τίποτα! Να είσαι ευγνώμων με την ύπαρξή σου. “Αυτομαστιγώνομαι” συνέχεια, ακόμη και για το παιδί. “Γιατί του φώναξα;”, θέλω να το σταματήσω, με έχει κουράσει», συμπλήρωσε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Περισσότερα Εδω