Ο Κώστας Πρέκας με αφορμή τον γάμο του με τη Μαίρη Βιντιάδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τον θεσμό του γάμου, τονίζοντας πως το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρι είναι θέμα χρόνου να καταργηθεί.

«Ο γάμος είναι ένα συμπλήρωμα ζωής, νιώθω πανευτυχής. Η Μαίρη είναι ένας άνθρωπος με κατανόηση», είπε αρχικά ο Κώστας Πρέκας.

Για τον θεσμό του γάμου: «Ο γάμος μεταξύ ανδρός και γυναικός είναι πολύ σημαντικό, εύχομαι στα νέα παιδιά να βρουν το ταίρι τους και να κάνουν οικογένεια, για να έχουμε αυτή την ωραία συνέχεια ως Έλληνες. Γιατί αυτά τα φαινόμενα που υπάρχουν σήμερα είναι έξω από τα ήθη και τα έθιμά μας, να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε από εκεί που ήρθαν», απαντά ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

Σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο Κώστας Πρέκας απάντησε: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς ηθοποιούς που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα. Αυτά τα παιδάκια που τον κατακρίνουν ας πάνε να πλύνουν κανένα πιάτο, σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν τους ακούς.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι τόσο γελοίος που δεν ασχολούμαι μαζί του», σχολιάζει για την πρόσφατη διαμάχη των δύο ανδρών ο Κώστας Πρέκας.

Περισσότερα Εδω