Η Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στο μεγάλο show της Victoria’s Secret.

Στο εντυπωσιακό catwalk ανέβηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας φορώντας εντυπωσιακά lingerie σύνολα του brand! Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη εντυπωσίασε σε μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της πορείας της.

Δες τα βίντεο:

 

@greekmodels Anthi Fakidari for #victoriassecret 2024 @anthifakidari #fashionshow #VSFashionShow #anthifakidari #vsmodel #vsangel #angel #greekmodel #greece #foryou #fyp ♬ original sound – mcl0vin.c0m

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη

Είναι 21 ετών, ασχολείται με το modeling μόλις δύο χρόνια, αλλά έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε θρυλικά show, όπως του οίκου Chanel και της Ferrari.

Βρίσκεται διαρκώς με μία βαλίτσα στο χέρι αφού η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας. Όμως είναι ένα κορίτσι που παιδεύεται με συναίνεση και συνέπεια, τόσο πάνω όσο και κάτω από τις πασαρέλες. Ίνδαλμα της είναι η Ζιζέλ ενώ μοιράζει πλέον την ζωή της μεταξύ Αθήνας, Παρισιού και Μιλάνου.

 

Ανθή Φακιδάρη: Αυτός είναι ο σύντροφός της

Μπορεί το νεαρό μοντέλο να διαπρέπει στις πασαρέλες της, όμως δεν παραμελεί την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της. 

Η πρώτη γνωριμία της Ανθής Φακιδάρη με το φως της δημοσιότητας ήταν όταν παρουσιάστηκε ως σύντροφος του Αγγαίου Ποθητού, ο οποίος συμμετείχε στο GNTM 4. Ο Αγγαίος Ποθητός κατάγεται από τη Σαντορίνη και τη Σιβηρία και σπουδάζει personal trainer.

Ο Αγγαίος Ποθητός κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό του GNTM 4, έχοντας την απόλυτη στήριξη από την σύντροφό του, Ανθή Φακιδάρη η οποία ανυπομονούσε να τον δει στην τελική βραδιά. 

 «Η σύντροφός μου με έβρισε που δεν έφτασα στον τελικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Αγγαίος Ποθητός σε συνέντευξή του.

Οι δυο τους κατά καιρούς μοιράζονται κοινά τους στιγμιότυπα στα social media, ενώ δεν είναι λίγα τα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει η Ανθή Φακιδάρη στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Ο Αγγαίος Ποθητός βρέθηκε στο Παρίσι και στη μεγάλη πασαρέλα του οίκου Victoria’s Secret προκειμένου να θαυμάσει από κοντά την σύντροφό του σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της πορείας της.

Ο ίδιος μοιράστηκε τη χαρά του κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στα social media. 

 

//www.instagram.com/embed.js//www.tiktok.com/embed.js

Περισσότερα Εδω