Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού διέταξε έρευνα για αξιωματούχους της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, οι οποίοι έστειλαν στρατιώτες στη γαμήλια τελετή ενός απογόνου της δυναστείας των Ρομανόφ την περασμένη Παρασκευή, δήλωσε στρατιωτική πηγή στο RIA Novosti.

“Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Σοϊγκού καταλόγισε πειθαρχική ευθύνη στους αξιωματούχους της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, οι οποίοι έλαβαν αποφάσεις για την αποστολή στρατιωτικού προσωπικού της μονάδας του διοικητή για μια ιδιωτική εκδήλωση (γάμος), η οποία πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ στην Αγία Πετρούπολη”, δήλωσε η πηγή του υπουργείου Άμυνας.

“Για το γεγονός αυτό, διεξήχθη επίσημη έρευνα, ως αποτέλεσμα της οποίας διαπιστώθηκαν παραβιάσεις των μεμονωμένων υπαλλήλων των απαιτήσεων των διοικητικών εγγράφων. Η συμμετοχή των στρατιωτών της φρουράς της τιμής στα γεγονότα ρυθμίζεται από τις νομικό κώδικα του υπουργείο Άμυνας”.

Πηγή: ΕΡΤ, Ανταπόκριση: Αχιλλέας Πατσούκας 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω