Για τον μεγάλο της γιο που βρίσκεται σε σχέση αλλά και για τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους, Θανάση Πάτρα και Δημήτρη Πανόπουλο μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου.

«Ο μεγάλος μου γιος έχει κοπέλα αλλά, δεν του αρέσει να μιλάω γι’ αυτό. Αλλά είναι σε σταθερή σχέση, το ξέρω το κορίτσι, το αγαπάμε πάρα πολύ» αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον μεγαλύτερο γιο της.

Σχετικά με τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους, Θανάση Πάτρα και Δημήτρη Πανόπουλο, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Την εκπομπή του Θανάση Πάτρα και του Δημήτρη Πανόπουλου την είδα λίγο στις αναπαραγωγές, γιατί είμαστε και απέναντι… Έχω δει ένα αρκετά μεγάλο δείγμα της εκπομπής τους. Τα αγαπάω πάρα πολύ αυτά τα παιδιά. Στον Θανάση έχω μεγάλη αδυναμία και το ξέρει, και στην εκπομπή του είχα πει ότι θα τον ήθελα πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί που εκτιμώ πάρα πολύ.

Ο Δημήτρης κάνει μια πολύ σημαντική προσπάθεια. Είναι η πρώτη του φορά σε αυτό το ρόλο και του δόθηκε αυτή η ευκαιρία πάρα πολύ γρήγορα. Θέλουν λίγο χρόνο και νομίζω θα πάει πάτα πολύ καλά».

Περισσότερα Εδω