Μοιράσου το αρθρο!

Ο Κέρτ Ράσελ μαζί με τον γιό του Μπόστον Ράσελ και την Γκόλντι Χόουν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου –Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΣΚΙΑΘΟΣ

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το δημοφιλές ζευγάρι του Hollywood ο Κέρτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή περνούν αξέχαστες διακοπές στην ονειρική και πανέμορφη για αυτούς Σκιάθο  και όπως συζητούν με τους ντόπιους … «για εμάς το νησί σας είναι το δεύτερο σπίτι μας».Μαζί τους είναι και ο γιός του Κέρτ Ράσελ ο Μπόστον Ράσελ καρπός του με την Σίσον Χαμπλι .

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ

Πολλές φορές έχουν μετακινηθεί η με αυτοκίνητο η με το φουσκωτό σκάφος τους σε κάποια παραλία  -όπως την Αγία Ελένη πίνοντας κρασί και βλέποντας μέχρι αργά το ηλιοβασίλεμα .

Άλλες φορές τους συναντάμε σε γραφικά ταβερνάκια του νησιού και απολαμβάνουν τα ντόπια παραδοσιακά φαγητά και συζητάνε για το χειμώνα και την καλοκαιρινή περίοδο .

Η ΓΚΟΛΝΤΙ ΧΟΟΥΝ ΠΗΓΑΙΝΕ  ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΡΟΥΧΩΝ

Η Γκλόντι Χόουν πολλές φορές περπατάει στην οδό Παπαδιαμάντη για αγορές γυναικείων Ελληνικών ρούχων  γνωστών σχεδιαστών-και της αρέσει η φινέτσα και η στυλιστική γραμμή.Μάλιστα διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με το κατάστημα EMPORIO της Ματούλας και  Μυρσίνη  Παπαδούλια και δοκιμάζει φορέματα -υφαντά άλλα και μαγιό για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της .

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω