Μία όμορφη εκδήλωση, έλαβε χώρα στην πλατεία των Γόννων το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου, από την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, του Ολύμπου Γόννων και τον Μορφωτικό Σύλλογο – Λαογραφικό Μουσείο Γόννων.

Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Τεμπών και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομάδας κ. Θανάσης Καραναστάσης, δίνοντας στη συνέχεια το λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό στον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη και στον Αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Γιάννη Γκουτζαμάνη.

Μετά τους χαιρετισμούς, η Διοίκηση της Ομάδας τίμησε με τιμητική πλακέτα παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, Συλλόγους, καθώς και χορηγούς της Ομάδας.

Πλήθος κόσμου και φίλοι της Ομάδας του Όλυμπου Γόννων, έδωσαν το παρών και γλέντησαν μέχρι το πρωί με την εξαιρετική λαϊκή ορχήστρα του Μιχάλη Καραμούτη.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Λίταινας, από την ΕΠΣ Λάρισας ο Αναπληρωτής πρόεδρος κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αργύρης Γκρίμπας, ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. Καρυώτης Ρένος και το μέλος κ. Γρηγοριάδης Ελευθέριος, πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων και συλλόγων.

Το Σάββατο 3 Αυγούστου, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ευαγγελισμού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευαγγελισμού Λάρισας, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του, υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Καραΐσκος και στη συνέχεια έδωσε το λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό στον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, στον αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Τσέτσιλα και την χοροδιδάσκαλο κ. Βάσω Κουκουθάκη.

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι  και διασκέδαση, πλημμυρισμένη από την παράδοση και τον πολιτισμό μας, με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα  του Μορφωτικού Συλλόγου  – Λαογραφικού Μουσείου Γόννων με υπεύθυνη  την χοροδιδάσκαλο κ. Βάσω Κουκουθάκη.

Παρών στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Τεμπών  Μιχάλη Λίταινα, τον ιΑντιδήμαρχο Νίκο Μητσογιάννη και φίλους. Ακόμη, παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Τσέτσιαλας, η επικαφαλής της παράταξης Λαίκή Συσπείρωση Τεμπών κ. Μαρία Κωστή, πρόεδροι δημοτικών Κοινοτήτων , συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου από τον Ευαγγελισμό και τις γύρω περιοχές που κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την παραδοσιακή λαϊκή ορχήστρα του Σπύρου Μητρούλα.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευαγγελισμού, για την προσπάθεια διατήρησης και διάδοσης των ηθών και εθίμων. Τόνισε ότι η δημοτική Αρχή, ήταν και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στο Σύλλογο στηρίζοντας την όλη προσπάθεια.

Τέλος, ευχαρίστησε το χορευτικό τμήμα του του Μορφωτικού Συλλόγου – Λαογραφικού Μουσείου Γόννων που με την παρουσία του ομόρφυνε την βραδιά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω