Στον Μάρκο Σεφερλή αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια του «Πρωινού», με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε στα social media του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήμουν ο μόνος που τον στήριξα και ο μόνος που δεν βγήκε να πει ότι κακώς έκανε και έπαιξε το συγκεκριμένο νούμερο. Και με τον μόνο που τα έχει βάλει ο Μάρκος είναι με εμένα. Αυτό σημαίνει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα. Διότι όταν υπάρχει ένας άνθρωπος που σε στηρίζει, που λέει ότι είσαι σπουδαίος, τα καλύτερα για σένα. Δεν πήρα θέση για το νούμερο, δεν το έκρινα. Και το μόνο που είπα είναι ότι είναι λάθος του να βγαίνει και να απαντάει σε άλλους κι όχι σε εμένα. Λάθος του, διότι απαντάει με την επιτυχία του, που κόβει εισιτήρια… Αν εγώ είχα πρόβλημα, δε θα έπαιζα το Ηρώδειο στο οποίο τον αποθέωσαν.

Και βγήκε και απάντησε για το κακοφωτισμένο πλάνο σε εμένα, πάλι. Δηλαδή αυτό δείτε το! Έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου που πρέπει να το διαχειριστείτε. Μάρκο μου, διαχειρίσου το. Δεν είναι φυσιολογικό να βγαίνεις να τα βάζεις με έναν άνθρωπο που σε στηρίζει και λέει για το ταλέντο σου και ότι γεμίζεις θέατρα».

Δες την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή:

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω