Την άμεση απόσυρση της “κατάπτυστης”, όπως χαρακτηρίζουν, τροπολογίας που αφορά στο ζήτημα της ΛΑΡΚΟ ζητούν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, ενώ ζητούν να μην κλείσει η εταιρεία. Ειδικότερα, όπως επισημαίνουν:

“Χαιρετίζουμε τον συγκλονιστικό, ηρωικό αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που παλεύουν για την επιβίωσή τους. Με την επιλογή τους δείχνουν τον δρόμο σε όλους τους εργαζόμενους σε όλη την χώρα. Απέναντι στην πολιτική που έχει θεό της τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων όπου οι δικές μας ανάγκες αντιμετωπίζονται ως ανύπαρκτη προτεραιότητα. Από αυτό το κριτήριο άλλωστε έχουμε πλούσια και τραγική εμπειρία και στην δική μας περιοχή την Θεσσαλία.

Στην ΛΑΡΚΟ διαπράττεται ακόμη ένα έγκλημα όχι μόνο απέναντι στους εργαζόμενους της αλλά κι απέναντι στον λαό μας. Όπως όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά, με τις κατευθύνσεις της ΕΕ, μεθοδικά την απαξιώνουν για γίνει βορά στο ιδιωτικό κεφάλαιο, πετώντας τους εργαζόμενους στον δρόμο. Σχέδια τα οποία αναίρεσαν οι εργαζόμενοι με τον αποφασιστικό και πολύχρονο αγώνα τους!

Κι επειδή και η σημερινή κυβέρνηση «βρήκε τοίχο» αγωνιστικό, με μια βρώμικη μεθόδευση , έφερε χτες βράδυ μια κατάπτυστη τροπολογία που ανοίγει την πόρτα για το «λουκέτο» της επιχείρησης με την εκκαθάριση από εργαζόμενους και την εκποίηση των περιουσιακών της στοιχείων. Οδηγώντας κυριολεκτικά όλο αυτό τον κόσμο στην ανεργία και μια ολόκληρη περιοχή σε μαρασμό.

Στεκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων της ΛΑΡΚΟ και απαιτούμε εδώ και τώρα να αποσυρθεί αυτή η απαράδεκτη τροπολογία! Να ανανεωθούν άμεσα οι συμβάσεις των εργαζομένων και να εξασφαλιστεί η λειτουργία του εργοστασίου με βάση τις προϋποθέσεις που θέτουν τα Σωματεία τους!

Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας”!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω