Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για την πορεία του, από τα παιδικά του χρόνια, μέχρι τον ερχομό του γιου του.

Αναφερόμενος στην πατρότητα, ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν έκρυψε το άγχος του με την τάση του γιου του να υπεραναλύει τα πάντα.

«Ζούμε μια εποχή όπου έχει αποφασίσει ότι θα κάνει αυτή τη φασαρία. Υπεραναλύοντας τα πάντα, προσπαθώντας να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος, δημιουργεί χώρο για πολλά πολλά καινούργια.

Μπαίνουμε σε αυτό το τρικ κι εμείς γιατί συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους από την ίδια γενιά πάνω – κάτω, μιλάμε για τα ίδια προβλήματα, αντλούμε ιδέες – συμβουλές από τις ίδιε πηγές, που σημαίνει πάλι ανάλυση παράλυση», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Θέλει αντίσταση σε αυτό και λίγο να επιτρέψουμε στην φύση να κάνει τη δουλειά της, να πάρει τον χρόνο η διαδικασία που χρειάζεται, χωρίς να τα προσπαθούμε να τα προλάβουμε για να μη γίνουν γιατί εκεί είναι το λάθος. Η γενιά μας προσπαθεί να προλάβει κάτι που γίνεται από μόνο του για να λέμε ότι εμείς το διορθώσαμε», πρόσθεσε ο ηθοοποιός. 

«Δεν καταλαβαίνουμε ότι τα παιδιά θα γυρίσουν και θα μας “φορτώσουν” ούτως ή άλλως τα λάθη, είναι στη διαδικασία να γυρίζουν και να λένε στον γονιό: “Ό,τι έκανες είναι λάθος”» κατέληξε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Δες το παρακάτω βίντεο:

Περισσότερα Εδω