Νέος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κιλελέρ ορκίστηκε ο Γιάννης Γκοντικούλης  από την εκλογική περιφέρεια Νίκαιας, ο οποίος εκλέχτηκε με την παράταξη «Νέο Κιλελέρ».  Ο Γιάννης Γκοντικούλης έδωσε το νενομισμένο όρκο ενώπιον του Δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Γκοντικούλης  καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος συμβούλου Σπύρου Ακριβούλη, ως πρώτος επιλαχών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Στη επιστολή παραίτησής του ο Σπύρος Ακριβούλης ανέφερε τα εξής: «Με την παρούσα επιστολή, επιθυμώ να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Κιλελέρ, με άμεση ισχύ. Η απόφασή μου αυτή προήλθε μετά από προσεκτική σκέψη και προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να εκπληρώνω τα καθήκοντά μου με τον τρόπο που αρμόζει στη θέση αυτή.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως δημοτικός σύμβουλος, είχα την τιμή να συνεργαστώ με όλους εσάς σε θέματα που αφορούν το κοινό καλό και την πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας. Είμαι υπερήφανος για όσα καταφέραμε μαζί και εύχομαι κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σας έργα και πρωτοβουλίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά, τους συναδέλφους μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, τους υπαλλήλους του Δήμου και τους συνδημότες μας για την άριστη συνεργασία, την  εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Πιστεύω ότι το έργο μας θα συνεχιστεί με την ίδια αφοσίωση και αποφασιστικότητα από τους συναδέλφους μου που παραμένουν στο Συμβούλιο.

Παρακαλώ όπως κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για την επίσημη αποδοχή της παραίτησής μου».

Σχετικά με την παραίτηση του Σπύρου Ακριβούλη αλλά και την ορκομωσία του Γιάννη Γκοντικούλη ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με λύπη πληροφορήθηκα την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Ακριβούλη  να υποβάλει την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Υπηρέτησε τον Δήμο με αφοσίωση, συνεισφέροντας σημαντικά στις αποφάσεις και στις δράσεις που αφορούν στην τοπική μας κοινωνία.

Ανεξαρτήτως των λόγων της παραίτησής του, θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την προσφορά του και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να εργάζεται με υπευθυνότητα και συνέπεια για το καλό όλων των πολιτών. Θέλω να τον ευχαριστήσω ξανά  για την πολύτιμη συνεργασία και τη συμβολή του στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τον Δήμο μας.

Σήμερα όμως έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε έναν νέο Δημοτικό Σύμβουλο στην ομάδα μας, τον Γιάννη Γκοντικούλη, ο οποίος μόλις ορκίστηκε. Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι δημότες μας. Είμαι πεπεισμένος ότι θα αναλάβει τα καθήκοντά του με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην πρόοδο και την ευημερία του Δήμου μας και θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους δημότες, τη βελτίωση της καθημερινότητας και την προώθηση των σημαντικών έργων υποδομής.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου του εύχομαι καλή αρχή, καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Γκοντικούλης δήλωσε: «Η σημερινή ορκωμοσία σηματοδοτεί την αρχή της θητείας μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ. Ταυτόχρονα αποτελεί δέσμευση για διαρκή ενασχόληση, με σκοπό τη λήψη αποφάσεων που θα αντανακλούν τα συμφέροντα και τις προσδοκίες όλων των πολιτών του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και υπόσχομαι ότι αυτή η θητεία θα είναι γεμάτη από προσπάθεια, σεβασμό και υπευθυνότητα».

Ο Γιάννης Γκοντικούλης είναι Αντιπτέραρχος (εα). Γεννήθηκε στη Νίκαια Λάρισας και τελείωσε το Λύκειο στη Λάρισα. Το 1981 εισήλθε στη Σχολή Ικάρων απ’ όπου αποφοίτησε ως Ανθυποσμηναγός Ιπτάμενος το 1985. Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του στην Πολεμική Αεροπορία υπηρέτησε σε διάφορες Μονάδες μαχητικών αεροσκαφών F1 και F16, συμπληρώνοντας περίπου 3500 ώρες πτήσης, καθώς και σε θέσεις διοίκησης. Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιπτεράρχου τον Μάρτιο του 2021.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω