Σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, αναρτήθηκε η ορθή επανάληψη του πίνακα τοποθέτησης της θέσης με κωδικό 2 της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Θεσσαλίας, με έδρα τη Λάρισα για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η εν λόγω θέση αφορά σε τοποθέτηση στοπρωτοδικείο Λάρισας. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τον πίνακα στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ www.dypa.gov.grκαθώς και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας της ΔΥΠΑ (Ερμογένους 10, Λάρισα, Τ.Κ. 41447).

Η αναζήτηση των αποτελεσμάτων γίνεται αποκλειστικά με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τουυποψηφίου. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης μπορεί να αναζητηθεί από τους υποψηφίους στηδιεύθυνση https://2643.services.gov.gr κάνοντας είσοδο με χρήση των προσωποποιημένων κωδικώνTaxisNet και επιλέγοντας την προκήρυξη στην οποία συμμετείχαν.Διευκρινίζεται ότι κατά της απόφασης του πίνακα τοποθέτησης χωρεί άσκηση ενδικοφανούςπροσφυγής ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του άρθρου 10 του ν.2643/98, στο ΥπουργείοΕργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Σταδίου 29, Τ.Κ. 10110 Αθήνα), εντός αποκλειστικήςπροθεσμίας τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, για τους τοποθετηθέντες, τους φορείς και τιςυπηρεσίες, από την κοινοποίηση της απόφασης της τοποθέτησης και για τους λοιπούςπροστατευόμενους και κάθε τρίτο που έχει έννομο συμφέρον, από την ημερομηνία τηςδημοσιοποίησης των Πινάκων Τοποθετήσεων.H αποκλειστική ημερομηνία είναι από τις 14/07/2023 έως και τις 12/08/2023. Η ενδικοφανής προσφυγή αποτελεί προϋπόθεση του παραδεκτού της άσκησης ενδίκου βοηθήματος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω