Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιδότους της ζωής τους διανύουν ο Κώστας Σόμμερ με την Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ζευγάρι που μετρά δυο χρόνια κοινής πορείας, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης βρέθηκε στο Δημαρχείο Αλίμου όπου και πραγματοποίησε τον πολιτικό του γάμο με κουμπάρα την καλή τους φίλη Μαρία Καλάβρια. (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE από τον γάμο του ζευγαριού)

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με τον Κώστα Σόμμερ ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδάκι.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και όπως όλοι που περιμένουν να γίνουν γονείς δε βλέπω την ώρα να κρατήσω στην αγκαλιά μου τον γιο μου. Περιμένουμε από μέρα σε μέρα να έρθει στον κόσμο. Ανυπομονώ πολύ” είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν σκέφτονται μετά τον πολιτικό να κάνουν και έναν θρησκευτικό γάμο απάντησε, “Δε ξέρουμε ακόμα, Υπάρχει αυτή η σκέψη. Σκέφτόμαστε μήπως κάνουμε τον θρησκευτικό μας γάμο όταν με το καλό γίνει και η βάπτιση του μικρού μας αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρα”.

Περισσότερα Εδω