Ένα αξέχαστο καλοκαίρι ήταν το φετινό για την Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία είχε την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με αγαπημένους φίλους συγγενείς αλλά και τον σύντροφό της. 

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου που εδώ και αρκετά χρόνια μένει στο Λος Άντζελες, φαίνεται πως περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού πλέον φαίνεται πως έχει πατήσει στα πόδια της, κάνοντας τα όνειρά της πραγματικότητα, ενώ παράλληλα έχει βρει και τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού νεαρού.

Λόγω της απόστασης από την οικογένειά της, η Αμαλία Κωστοπούλου προτιμά να περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Ελλάδα, όπως έκανε και φέτος.

Εκτός από αποδράσεις στο εξωτερικό, η Αμαλία Κωστοπούλου παρέμεινε για αρκετές μέρες στην Πάτμο, όπου η μητέρα της διαθέτει εξοχική κατοικία ενώ επισκέφθηκε και άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την επιστροφή της στην Αμερική, η 27χρονη καλλονή αναπολεί τις όμορφες στιγμές που έζησε το καλοκαίρι της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Instagram

Περισσότερα Εδω