Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα του «Πρωινού», μετά τα σχόλια για τη φωτιά στο σπίτι του στα νότια προάστια.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έμεινε σε ξενοδοχείο καθώς η ζημιά είναι μεγάλη, ενώ έστειλε μήνυμα σε συγκεκριμένους συναδέλφους του τονίζοντας πως δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ μία φωτιά. (Δες εδώ τι ειπώθηκε στο Happy Day για τη Μαρία Αντωνά)

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το είπα και χθες ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τη ζωή μου. Δεν την κρύβω, όμως δεν την επιδεικνύω. Να λέω είμαι με αυτόν, δεν είμαι με αυτόν… Όμως χθες αναγκάστηκα να πω κάτι, επειδή μπήκαν 6-7 άνθρωποι από την πυροσβεστική, μπήκε η μισή γειτονιά και τραβούσε φωτογραφίες. Εγώ το σπίτι δεν το είδα  καμένο το πρωί, το είδα το μεσημέρι. Πήγα τρεις ώρες. Δεν έχω μείνει σπίτι, δεν κατοικείται το σπίτι, έμεινα σε ξενοδοχείο. Χρειάζεται 20 ημέρες. Από χθες δέχομαι ένα τεράστιο κύμα αγάπης και κάποιοι μου λένε αν θέλω να πάω στο σπίτι τους να μείνω».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: «Θέλω να πω κάτι όμως. Πόσο σκατόψυχοι είμαστε οι άνθρωποι ως ζώα. Μπήκα σε ένα συγκεκριμένο site και κάτω από τα κείμενά του υπάρχει ένας βόθρος μηνυμάτων. Υπήρχαν γύρω στα 100 μηνύματα ανθρώπων που εύχονταν ότι καλά έπαθα, ότι μικρή ήταν η ζημιά, αυτό μου άξιζε κτλ. Να είστε καλά. Άλλοι έλεγαν ότι το έκανα για την τηλεθέαση. Ότι εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να αυξηθεί η τηλεθέαση. Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, εγώ δεν είμαι. Επίσης η πραγματική ζωή μου είναι μετά τη 1 που τελειώνει η εκπομπή. Δεν θα έβαζα φωτιά στο σπίτι μου για να κάνω καλό στη δουλειά μου».

Ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε κι ένα μήνυμα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις: «Όταν καίγεται η περιουσία ενός ανθρώπου, ακόμα κι ενός ανθρώπου που έχει την οικονομική δυνατότητα να την αποκαταστήσει χωρίς να πονέσει. Δεν είναι ευχάριστο να δίνεις λεφτά, όμως έχω δόξα τω Θεώ έχω την οικονομική δυνατότητα να το αποκαταστήσω. Θέλω να σας πω ότι αυτό δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ για το ποιος ήταν μέσα στο σπίτι, ποιος κοιμόταν που… Όταν καίγεται η περιουσία ενός ανθρώπου είναι ντροπή να το ανάγεις σε lifestyle ρεπορτάζ. Θέλει κάποια ενσυναίσθηση τι λέμε για τον οποιονδήποτε».

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω