Με τη… γλυκιά φασαρία του Συνόλου Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Λάρισας άνοιξε σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης τις «πύλες» του το φετινό Φεστιβάλ Πηνειού στη Λάρισα, δίνοντας τον «ρυθμό του Ποταμού», καθώς διέσχισαν την διαδρομή από το Αρχαίο Θέατρο, πεζόδρομος της οδού Βενιζέλου και κατέληξαν, στο ποτάμι, δίνοντας το σύνθημα για την «πρεμιέρα» των εκδηλώσεων.

Την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση ανέλαβε όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Λαρισαίων και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού. Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος λείπει από την πόλη για υπηρεσιακούς λόγους, ενώ παρόν ήταν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Θωμάς Ρετσιάνης ο οποίος τόνισε πως; «Από αυτό το εμβληματικό σημείο του ποταμιού γίνεται σήμερα η έναρξη του Φεστιβάλ Πηνειού. Καλώ όλους τους Λαρισαίους να έρθουν και να απολαύσουν τις πλούσιες δράσεις».

Τις επόμενες ώρες όταν και θα πέσει η θερμοκρασία, θα αρχίσει να αυξάνεται ακόμη περισσότερο η προσέλευση των Λαρισαίων στην κοίτη του Πηνειού όπου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές δράσεις σήμερα πρώτη μέρα, αλλά και συναυλίες για όλα τα γούστα.

Συγκεκριμένα στη Β’ μουσική σκηνή, στις 8 μ.μ. ανεβαίνει η Eleanor Luca, ενώ στις 20:45 συνεχίζει η Nalyssa Green.

Στις 10 μ.μ., αναλαμβάνουν οι Σκιαδαρέσες, μαζί με τον Φάνη Ζαχόπουλο και τον Χάρη Παρασκευά.
H Rock Μπάντα του Μουσικού Σχολείου (στις 9 μ.μ.) και οι Εναλλάξ (στις 10 μ.μ.) θα διασκεδάζουν το κοινό στην Γ’ Μουσική Σκηνή.

Στην κεντρική Μουσική Σκηνή (Α’) ανεβαίνει στις 10 μ.μ. η αγαπημένη σε όλους Ματούλα Ζαμάνη. Η Ματούλα Ζαμάνη έρχεται με καινούριο ήχο, καινούρια τραγούδια, καινούρια χαρά, σε έναν κόσμο που όλο μας «στενεύει», με μοναδικό όπλο την αγάπη.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτο/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω