Σε χωριστούς δρόμους βαδίζουν πλέον ο μπασκεμπολίστας Νίκος Παππάς και η δικηγόρος Τατιάνα Κωρονιά σύμφωνα με την Real Life και το ρεπορτάζ της Σύλιας Αποστόλου.

Η σχέση αυτή έγινε γνωστή πέρυσι το καλοκαίρι, όταν οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί σε διακοπές στο νησί των ανέμων. Έκτοτε και οι δυο κράτησαν χαμηλούς τόνους και απέφυγαν συνειδητά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Νίκος Παππάς – Τατιάνα Κορώνια: Βίντεο από τις διακοπές στη Μύκονο

Η σχέση όμως, δεν άντεξε παρά μόνο λίγους μήνες. Ο Νίκος Πάππας μόλις είχε βγει και από τον πολυετή δεσμό του με την επίσης δικηγόρο Μαρία Λαθούρη και ίσως το timing για ένα καινούργιο ειδύλλιο δεν ήταν το κατάλληλο. Το … άτακτο παιδί των παρκέ είναι και πάλι ένας περιζήτητος εργένης, κάτι που φαίνεται ο ίδιος να απολαμβάνει.

Αυτό το διάστημα κι ενώ δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία με κάποια ομάδα, χαλαρώνει κάνοντας τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά παρέα με καλούς φίλους. Παράλληλα ακόμη και όταν βρίσκεται στο λεκανοπέδιο της αττικής δεν χάνει ευκαιρία να περνά υπέροχα μαζί με το πιστό λαμπραντορ του, τον Μάριο.

Μεγάλη αδυναμία επίσης έχει και στον ανιψιό του και ως καλός θείος φροντίζει να μοιραστεί μαζί του πολύ δημιουργικό χρόνο.

Φωτογραφίες: Instagram

Video: Mykonos Live tv

Περισσότερα Εδω