Περισσότερα προβλήματα φαίνεται να δημιουργεί, απ’ όσα επιχειρεί να επιλύσει, η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του φθινοπώρου, τον ακαδημαϊκό Δημήτρη Κουρέτα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η επιλογή αυτή που από την πρώτη στιγμή συναντούσε αρκετές αντιδράσεις στο εσωτερικό του Κινήματος, έχει εξοργίσει τον μόλις τον περασμένο Ιούνιο υποψήφιο βουλευτή Λάρισας, αλλά και επί δύο εκλογικές αναμετρήσεις υποψήφιο περιφερειάρχη Νίκο Τσιλιμίγκα, που κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, βολιδοσκοπεί πρόσωπα και καταστάσεις με στόχο να συμμετέχει στις εκλογές με δικό του συνδυασμό!

Ο Λαρισαίος καταξιωμένος καρδιοχειρουργός μάλιστα, φαίνεται πως έχει πάρει στα πολύ «ζεστά» αυτή την προσπάθεια, μη μπορώντας να κρύψει την έντονη δυσαρέσκειά του για την επιλογή του κ. Κουρέτα, για τον οποίο προ ημερών έσπευσε δημόσια να τοποθετηθεί με διόλου κολακευτικά σχόλια!

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με το στενό περιβάλλον του κ. Τσιλιμίγκα, από το οποίο τα μηνύματα που έρχονται επιβεβαιώνουν τις παρασκηνιακές συζητήσεις ώστε να υπάρξει νέα κίνηση για την περιφέρεια Θεσσαλίας. «Λίγο χρόνο ακόμη να δούμε τελικά που θα πάει η ιστορία, υπάρχει αυτή η σκέψη και είμαστε σε συζητήσεις ώστε να δούμε  κάτι διαφορετικό, ίσως πιο πανθεσσαλικό. Θα κινηθούμε σε πολύ ευρεία βάση και να δούμε πως αυτό θα εξελιχθεί…» σημείωναν χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στις όποιες ανακοινώσεις πριν τον δεκαπενταύγουστο.

Όλα αυτά την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ η προχθεσινή συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας φέρεται επίσης να «έδειξε» τον κ. Κουρέτα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Πάντως, η αντίδραση που βγαίνει από μερίδα του ΠΑΣΟΚ για την επιλογή στην Περιφέρεια αντικατοπτρίζει κατά πολλούς και τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο Λαρισαίων, εκεί που το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει αμιγώς ΠΑΣΟΚογενές ψηφοδέλτιο, αλλά αρκετά στελέχη να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Μαμάκου, άλλα διακριτικά και άλλα με… κρότο, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του ψηφοδελτίου!

Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω