Στο θέμα της υδροδότησης στην Αγριά αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Βόλου τόνισε πως το νερό δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και δεν θα το στερηθεί ο κοσμάκης για να ποτίζουν κάποιοι τα χωράφια τους.Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου για το νερό στην Αγριά:

«Ήδη έχει βγάλει ανακοίνωση η ΔΕΥΑΜΒ. Το θέμα του νερού έχει ήδη δρομολογηθεί, έχει αναλάβει εργολάβος, νερό θα υπάρξει. Παγκοσμίως όταν υπάρχει πρόβλημα με το νερό, υπάρχουν διακοπές ώστε να υπάρξει διαθέσιμο νερό για όλον τον κόσμο.

Με την ευκαιρία να στείλω ένα μήνυμα σε κάτι περίεργους τύπους, με τους οποίους επανειλημμένως έχουμε έρθει σε σύγκρουση, ότι το νερό είναι το πιο πολύτιμο αγαθό για τον άνθρωπο, δεν διαπραγματεύεται και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Εμείς το διαχειριζόμαστε γιατί μας έδωσε την εντολή ο βολιώτικος λαός και ως εκ τούτου, κάποιοι νομίζουν πως προτεραιότητά τους είναι τα χωράφια τους, που δεν πληρώνουν ένα ευρώ και κλέβουν στην ουσία το νερό και δεν θα πιει ο κοσμάκης νερό, είναι γελασμένοι.

Εμείς διαχειριζόμαστε το νερό με γνώμονα το συμφέρον και την υγεία των πολιτών και κρινόμαστε όλοι με τα έργα και όχι με τα λόγια. Σε όποιον αρέσει…

Για τον κ. Ζάχο αυτό, που ήταν κάτοικος Καστοριάς και έκανε εμπόριο γούνας. Εδώ είναι Βόλος και στον Βόλο η δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου διαχειρίζεται τα πράγματα δίκαια»

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο»Ιάσονας Αποστολάκης, κατέθεσε αίτημα κατοίκων της Αγριάς για σύγκληση του τοπικού συμβουλίου για το θέμα, την οποία όμως – όπως είπε – αρνείται ο πρόεδρος του συμβουλίου, ενώ πρόσθεσε πως  δεν τηρείται το πρόγραμμα διακοπών που έχει εξαγγείλει η ΔΕΥΑΜΒ.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ΛΑΣ, Απόστολος Ριζόπουλος, ανέφερε ότι η ΔΕΥΑΜΒ πρέπει να αναλάβει ένα ολοκληρωμένο έργο για να έχουν όλες οι περιοχές νερό και όχι να στραγγίζουμε τις γεωτρήσεις.

Περισσότερα Εδω