Γλαστράκια με λουλούδια μοίρασαν στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, ενώ παράλληλα προχώρησαν σε καλλωπισμό του αύλειου χώρου του σχολείου.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του το σχολείο “μητέρα, η πιο σημαντική παρουσία στη ζωή του ανθρώπου. Μια ύπαρξη γλυκιά και ανιδιοτελής, που είναι εκεί όταν τη χρειαζόμαστε, πρόθυμη να μας ακούσει και να μας δώσει τις συμβουλές της, τη φροντίδα της, την αγκαλιά της.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της μητέρας ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας μοίρασε σήμερα σε κάθε παιδί από ένα λουλούδι – γλαστράκι.

Παράλληλα σε συνεργασία με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου έγινε ο καλλωπισμός του αύλειου χώρου του σχολείου με φυτά που προσέφερε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κ.κ. Αχιλλέα και Αντώνη Τασιάκο για την προσφορά του βραχόκηπου καθώς και τον κ. Μακρίδη Γιάννη για την εθελοντική προσφορά στη διαμόρφωση του κήπου μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Κωνσταντίνο Τσιτώτα για την άριστη συνεργασία καθώς και τους εκπαιδευτικούς κ. Νίκο Κυριάκο, κ. Χρήστο Μάτσια και κα. Βάνα Κωστοπούλου. Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου.”

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω