Τις Άγιες αυτές ημέρες των εορτών του Πάσχα, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» Λάρισας, σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, δημιούργησε, με τη βοήθεια των παιδιών του, στα εργαστήρια κηροπλαστικής, decoupage και κλωστοϋφαντουργικής, ευφάνταστες πασχαλινές λαμπάδες και καλαθάκια γεμάτα κόκκινα αυγά και γλυκίσματα.

Σκοπός της κίνησης αυτής, η προσφορά όλων αυτών των δώρων προς τους μικρούς ήρωες της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Επιθυμία μας, τα ευτυχισμένα χαμόγελα αυτών των παιδιών τις αναστάσιμες ημέρες.

Η Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της δομής, Πατέτσου Ευαγγελία, ευχαριστεί θερμά για την υποδοχή στον εξωτερικό χώρο της Παιδιατρικής Κλινικής, τηρώντας τα απαραίτητα, λόγω Covid-19, μέτρα προστασίας, και συγκεκριμένα τις κυρίες Μάνη Μαρία, Προϊσταμένη Παιδιατρικής Κλινικής, Καρβούνη Ελένη, Παιδοχειρουργό και Αλευρά Σοφία, Παιδίατρο.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» Λάρισας έδειξε για άλλη μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία μέσα από μια πράξη προσφοράς προς τα παιδιά αυτά χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα! Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση σε όλα αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω