Ανοιχτή εκδήλωση φιλαναγνωσίας για γονείς και παιδιά με τίτλο «Μια αγκαλιά μουσικά παραμύθια του κόσμου η αλήθεια», διοργάνωσε το πρωί του Σαββάτου η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, για να τιμήσει την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου.

Κατά τη διάρκειά της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Χατζηγιάννειο, παρουσιάστηκαν τα τελευταία από τα 18 μουσικά παραμύθια της συγγραφέα Λητώς Τσακίρη που κυκλοφορούν Πανελλαδικά και στην Κύπρο. Επί σκηνής μαζί της βρέθηκαν μαθητές της Σχολής Καραβάνα με τη μουσικό του σχολείου Γκοτζαμάνη Έλλη και οι μουσικοί των βιβλίων Ελένη Σαμαρίνα και Έλενα Γκατζά.

Δείτε τι δήλωσε στο onlarissa.gr η συγγραφέας:

Συμμετείχαν ακόμη μαθητές του Prooptiki study-club, το προκαταρτικό τμήμα Παιδικής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Musicatre σε διεύθυνση Κωνσταντίνου Μάντη και Έφης Φαρμάκη. Η χορογραφία ήταν της Σχολή Μπαλέτου της Δήμητρας Κολιτσίδα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Θωμάς Ρετσιάνης, ενώ προλόγισε η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Δήμητρα Κωτσιοπούλου και η Κοινωνιολόγος και Οικογενειακή Σύμβουλος Διονυσία Τριπολίτου.

Δείτε τι δήλωσε στο onlarissa.gr ο κ. Ρετσιάνης:

Όλα τα βιβλία της συγγραφέα τελούν υπό την Αγίδα του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Nήσων και τα προλογίζει ο πρόεδρος Iωάννης Mαρωνίτης.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες – βίντεο: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω