Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώσης πάνω στις χρόνιες παθήσεις, οι Λαρισαίοι έτρεξαν σήμερα το πρωί της Κυριακής δημιουργώντας μια μεγάλη αγκαλιά που θα κλείσει μέσα της τα παιδιά που πάσχουν από χρόνια νοσήματα, λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης με αφετηρία και τερματισμό το Α’ Αρχαίο Θέατρο.

Τον Αγώνα στον οποίο συμμετείχαν αρκετοί Λαρισαίοι διοργάνωσαν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Τοπικός Όμιλος για την Unesco ν. Λάρισας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, τον Αθλητικό Σύλλογο «ΠΕΛΑΣΓΟΣ», τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου ν. Λάρισας και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γρηγόρης Βλαχάκης τόνισε πως: «Μέρος των εσόδων του αγώνα θα δοθούνε στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και στις Κινητές Μονάδες Ψυχικής Υγείας. Για μας στο ΓΝΛ είναι πολύ σημαντικό που όσοι συμμετέχουν στηρίζουν το έργο των επιστημόνων της ψυχικής υγείας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω