Οι βροχές θα αργήσουν να έρθουν και εκτιμάται από τον Λαρισαίο αναλυτή καιρού Θεοφάνη Χατζηγρίβα πως η σημαντική αλλαγή του καιρικού σκηνικού θα γίνει μετά την 28η Οκτωβρίου και ειδικότερα προς τις αρχές του Νοεμβρίου.

Σε ότι αφορά την παρέλαση την Δευτέρα 28η Οκτωβρίου, όλα δείχνουν ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδανικές και θα επικρατήσει σχετική καλοκαιρία.

Δείτε αναλυτικά:

«Έχουμε νεότερα όσων αφορά την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, καθώς όπως όλα δείχνουν η οριακή κατάσταση που επικρατούσε για βροχές να γέρνει αισθητά σε πολύ μεγάλο ποσοστό προς το καλύτερο, χαρίζοντας μας την συγκεκριμένη ημέρα πλούσια ηλιοφάνεια, αν όχι παντού σίγουρα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας (θα παρακολουθούμε βέβαια την εξέλιξη για τυχών αλλαγές).

Μάλιστα υπάρχει και σχετική συμφωνία από όλα τα προγνωστικά μοντέλα, τόσο στα κύρια τρεξίματα, αλλά και στις γραμμές των σεναρίων.

Ευκαιρία λοιπόν για βόλτες, με καλές για την εποχή θερμοκρασίες, αλλά με σχετική ψύχρα έως κρύο νωρίς το πρωί.

Δεν αλλάζει όμως και η σημαντική αλλαγή που θα υπάρξει λίγο μόλις αργότερα, προς το τέλος του μήνα και επιπλέον τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη, με αρκετές και σημαντικές βροχές στη χώρα, χιόνια στα ορεινά, και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε χειμερινά επίπεδα.

Επομένως σε σχέση με τα προηγούμενα που γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες, απλά οι βροχές θα πάρουν μια μικρή παράταση.

Θέλουμε την κατανόηση σας φυσικά, γιατί όσο πιο μακριά κοιτάζεις για να δώσεις την πιθανή τάση, τόσο περισσότερες δυσκολίες βρίσκεις μπροστά σου με αισθητή μείωση της προγνωστικής ακριβείας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω