Ζητήματα που αφορούν την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα συζήτησε με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου, ο υποψήφιος για την προεδρία στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Γουργιώτης.

Στη συνάντηση εκ μέρους της διοίκησης του ΕΣΤ συμμετείχαν οι κ.κ. Κώστας Πετμεζάς, Σάκης Αβδουλάς, Γιάννης Μπαζούκης και Τηλέμαχος Κατσικαβέλας, καθώς και οι υποψήφιοι με την παράταξη του κ. Γουργιώτη «Νέα Επιμελητηριακή Δράση» κ.κ. Νίκος Σακελλάρης, Δημήτρης Έξαρχος, Αντώνης Ζήλος, Κωνσταντίνος Κλεισιάρης, Τάσος Χελιδώνης, Χρήστος Βλουχος, Χρήστος Χουρχούμπας, Θεόδωρος Κακαρδάκος, Ηλίας Κατσαρός, Ανδρέας Μπρέζας, Βάιος Παπαδόπουλος, Αλέξης Κουτινας και Πόπη Ρεβήσιου.

Ο κ. Γουργιώτης ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, το οποίο όπως σημείωσε «δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα, η οποία όχι μόνον αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, αλλά και τον μοχλό ανάπτυξης της επαρχίας, μαζί με τον πρωτογενή τομέα».

Ακούγοντας τους προβληματισμούς των διοικούντων στον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου, ο υποψήφιος πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι «στη νέα επιμελητηριακή θητεία θα υπάρξει ουσιαστική και στενή συνεργασία σε επίπεδο ενημέρωσης για προγράμματα και άλλα εργαλεία, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω