Με έξι ερωτήσεις συμβούλων της αντιπολίτευσης θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαρισαίων την ερχόμενη Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

1.Ερώτηση της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών ΠΡ.ΑΞΙ. για τη Λάρισα» με θέμα: «Πρόβλημα εισόδου στο υφιστάμενο φαρμακείο επί της οδού Ασκληπιού41».

2.Ερώτηση της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών ΠΡ.ΑΞΙ. για τη Λάρισα» με θέμα: «Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας που διαμένουν επί της οδού Φιλελλήνων».

3.Ερώτηση του κ. Αργυρόπουλου Κωνσταντίνου της Δημοτικής Παράταξης «Λάρισα Μπροστά» με θέμα: «Καθυστέρηση πληρωμών σε υπαλλήλους της ΔΗΚΕΛ».

4.Ερώτηση του κ. ΜαμάκουΑθανασίουτης Δημοτικής Παράταξης «Λάρισα Μπροστά» με θέμα: «4Ο ΕΠΑΛ Λάρισας, θέματα ασφαλούς λειτουργίας -διαμόρφωσης προαύλιου χώρου».

5.Ερώτηση του κ. Νάρη Αλέξανδρου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν» με θέμα:«Καθυστέρηση υλοποίησης της αριθμ.58/2021 Α.Δ.Σ».

6.Ερώτηση τουκ. Νάρη Αλέξανδρου,επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν» με θέμα:«Γραφεία των Δημοτικών παρατάξεων».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω