Στην ιδιαίτερη σχέση του με την πόλη της Λάρισας, αλλά και την «αποκαθήλωση» της Λαρισαίας υποψήφιας βουλευτή Βασιλικής Ζιάκα, αναφέρθηκε εμμέσως ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗΣ και θεολόγος κ. Δημήτριος Νάτσιος από το κέντρο δεξιώσεων «Palladium» έξω από τη Λάρισα, όπου έλαβε χώρα απόψε, το βράδυ της Τρίτης, η προγραμματισμένη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του κινήματος με θέμα: «Στις 25 Ιουνίου διεκδικούμε την Ελλάδα που μας αξίζει!». Μία εκδήλωση που ξεκίνησε με τους συμμετέχοντες να ψάλλον τον Ακάθιστο Ύμνο, κρατώντας  γαλανόλευκες σημαίες.

«Όπως ειπώθηκε όποιος έχει αφέντη του το Χριστό και μάνα του την Παναγία θέλει να αναδείξει ΝΙΚΗ. Την επομένη των εκλογών ξεκίνησε μια συκοφάντηση εναντίον την ΝΙΚΗΣ. Δόξα το Θεό αντέχουμε, είμαστε γερά σκαριά. Είμαστε Ρωμνιοί, δε φοβόμαστε. Το φόβο τον αφήσαμε στην κοιλιά της μάνας μας.»

Δείτε βίντεο από την ομιλία του:

Ερωτήματα ως προς τη διαχείριση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο κομμάτι της πανδημίας κορωνοϊού, των παρακολουθήσεων και των πλειστηριασμών έθεσε ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης, επικεφαλής Επικρατείας ΝΙΚΗΣ και επίτιμος αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου κ. Γεώργιος Αποστολάκης. «Να θυμίσω την κατάργηση του συντάγματος την εποχή της πανδημίας με την επιβολή υποχρεωτικότητας στα υγειονομικά μέτρα, και κυρίως των εμβολισμών; Την αναστολή εργασίας των υγειονομικών; Την παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής ζωής και ελευθερίας με τις αθέμιτες παρακολουθήσεις και καταγραφές ακόμη και των υπουργών; Την ανυπόφορη ακρίβεια που διέλυσε την αντοχή των νοικοκυριών; Τη βάναυση λεηλασία της πρώτη κατοικίας του Έλληνα»;» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Δείτε βίντεο από την ομιλία του:

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν υποστηρικτές της ΝΙΚΗΣ, και αλλά και κορυφαία στελέχη της. Μεταξύ αυτών και ο αντιπρόεδρος ΝΙΚΗΣ και δικηγόρος, πολιτικός επιστήμονας κ. Γεώργιος Ρούντας. Υπενθυμίζουμε πως το όνομα του τελευταίου απασχόλησε αρκετά το προηγούμενο διάστημα, λόγω της αγνόησης της λαϊκής ετυμηγορίας μετά από απόφαση του κόμματος και της τοποθέτησής του από υποψήφιο στην Κόρινθο, στην εκλόγιμη θέση της Λαρισαίας Βασιλικής Ζιάκα που βγήκε πρώτη στην Π.Ε. Λάρισας με 3.491 σταυρούς.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Περιφερειάρχης ΝΙΚΗΣ Θεσσαλίας κ. Παναγιώτης Καλαμπάκας.

Πριν την έναρξη της ομιλίας ψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω