Μπορεί η χώρα μας να περνά δύσκολες μέρες με τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της, ωστόσο, την ίδια ώρα οι Έλληνες αθλητές διαπρέπουν στο εξωτερικό και μας κάνουν υπερήφανους. 

Μετά το Χάλκινο μετάλλιο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο βάδην αλλά και το χρυσό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου, ακόμη ένας αθλητής σήκωσε την ελληνική σημαία στα ύψη. Ο λόγος για τον νεαρό Νικόλα Κοντοκώστα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu.

Η Έλενα Τσαβαλιά που γνωρίζει προσωπικά τον νεαρό αθλητή θέλησε να εκφράσει την υπερηφάνεια και τη χαρά της για το κατόρθωμά του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του στον λογαριασμό της στο Instagram και γράφοντας,

«Κι ενώ η Ελλάδα βυθίζεται στις στάχτες της, έρχεται ένα Ελληνόπουλο να τη σηκώσει ψηλά και να της δώσει μια θέση εκεί που της αξίζει…Μια θέση σ’ ένα βάθρο! ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑΣ. 3ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο
Brazilian Jiu Jitsu !!!!! 

Ένα αγόρι που το ξέρω από μωρό και τώρα πια είναι ένας άντρας με τεράστια δύναμη ψυχής και σώματος!!!!! Συγχαρητήρια Νικόλα μου σ’ εσένα και την υπέροχη οικογένειά σου που στέκεται βράχος δίπλα σου!!!! Είσαι παράδειγμα !!!!!!!!».

Περισσότερα Εδω