Τα όσα είπε η Αθηνά Οικονομάκου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό, για το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και τη νέα της σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα, σχολιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας 30/9 από την ομάδα του Happy Day.

Μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να ήταν στη θέση του πρώην συζύγου της ηθοποιού και να παρακολουθεί τη συγκεκριμένη συνέντευξη.

«Δε θα ήθελα να είμαι ο Φίλιππος Μιχόπουλος και να παρακολουθώ τη συγκεκριμένη συνέντευξη πάντως» είπε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε, «δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του, και το λέω και το επαναλαμβάνω γιατί ξέρω τι λέω. Εξαρτάται πως έχει έρθει αυτός ο χωρισμός, και ποιος τον έχει προκαλέσει. Αν δεν τον έχει προκαλέσει ο Φίλιππος και τον έχει προκαλέσει η Αθηνά, έχει σημασία γι’ αυτόν που μένει πίσω».

«Προφανώς για να προχωρήσεις τόσο γρήγορα σε κάτι άλλο, υπήρχε ένα κενό στον γάμο. Δεν ξέρουμε πως έχει συμβεί… Ο Φίλιππος δεν έχει βγει ποτέ να μιλήσει. Όταν και αν μιλήσει, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον» είπε σε άλλο σημείο η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δες όλα όσα σχολιάστηκαν στο Happy Day για την Αθηνά Οικονομάκου:

Περισσότερα Εδω