Τις «πύλες» της άνοιξε το πρωί της Κυριακής η 27η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική – Ραδιοσυλλογική Συνάντηση Hamfest Λάρισας, μια παράδοση χρόνων της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Ραδιοερασιτεχνικοί σύλλογοι, μεμονωμένοι ραδιοερασιτέχνες, επαγγελματίες του είδους, παλαιοπώλες, πωλητές βινυλίων και άλλοι πολλοί απ’ όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Το παρών έδωσε ο κι ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος στηρίζοντας την προσπάθεια των ραδιοερασιτεχνών που όπως δήλωσε «προσφέρουν χωρίς κανένα όφελος στην κοινωνία με τις γνώσεις τους».

«Μια ομάδα ανθρώπων που έχει σταθεί αρωγός σε δύσκολες στιγμές της περιοχής. Όπως και μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκεται κοντά μας και σε ευχάριστες στιγμές. Από την πρώτη στιγμή που αναβάλαμε την διοίκηση του Δήμου ήρθαμε σε επαφή με τους εκπροσώπους των ραδιοερασιτεχνών. Έχουμε μια πολύ στενή συνεργασία. Πριν μήνες ζήτησαν τη βοήθειά μας για τη διοργάνωση του Hamfest, στην οποία ανταποκριθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη» τόνισε σε δηλώσεις του, αποκαλύπτοντας πως το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ένα πρότζεκτ σχετικό με πράματα εκτός της… Γης.

Τις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε κι από πλευράς του ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αθανάσιος Κακαδιάρης.

Στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέχρι τις 4 μ.μ. να δουν μηχανήματα και υλικά, να γνωρίσουν καινούριο κόσμο, να βρεθούν με φίλους και όσοι μη μυημένοι στο χόμπι να δουν και να γνωρίσουν τι σημαίνει ραδιοερασιτεχνισμός.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων, του Συλλόγου Επαγγελματιών Δισκοθετών νόμου Λάρισας (Σ.Ε.ΔΙ.Λ.) και άλλων εθελοντικών ομάδων της Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω